«Діаменю» рецепт “Печений грейпфрут” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
35 ккал
– 2 рожеві грейпфрути
– 1 ч. л. стевіозида
– кориця – на смак
– 2 ст. оливкової олії
Крок 1
Розрізаю грейпфрут на дві частини, зрізаю дно у кожної половинки, щоб вони були стійкими. З’єдную масло, стевіозид, корицю і ретельно перемішую. Поливаю одержаною сумішшю половинки грейпфрута.
Крок 2
Викладаю на лист і ставлю в духовку, розігріту до температури 180 градусів, випікаю протягом 15 хвилин
За бажанням перед запіканням можна покласти зверху на грейпфрут по невеликому шматочку вершкового масла. Воно надасть десерту ніжний вершковий присмак
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…