«Діаменю» рецепт “Печений грейпфрут” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
35 ккал
– 2 рожеві грейпфрути
– 1 ч. л. стевіозида
– кориця – на смак
– 2 ст. оливкової олії
Крок 1
Розрізаю грейпфрут на дві частини, зрізаю дно у кожної половинки, щоб вони були стійкими. З’єдную масло, стевіозид, корицю і ретельно перемішую. Поливаю одержаною сумішшю половинки грейпфрута.
Крок 2
Викладаю на лист і ставлю в духовку, розігріту до температури 180 градусів, випікаю протягом 15 хвилин
За бажанням перед запіканням можна покласти зверху на грейпфрут по невеликому шматочку вершкового масла. Воно надасть десерту ніжний вершковий присмак
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…