«Діаменю» рецепт “Печериці в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
120 ккал

Інгредієнти

❯ 16 печериць
❯ 16 скибочок бекону
❯ 300 г філе лосося
❯ сіль
❯ перець

Покрокове приготування печериц в беконі

Крок 1

У печериць видаляю ніжки. Капелюшки солю, перчу. Філе нарізаю за кількістю капелюшків, злегка солю, перчу.

Крок 2

У кожен гриб кладу по шматочку риби, загортаю в бекон, сколю зубочисткою. Перекладаю гриби на застелений пергаментом лист.

Крок 3

Запікаю в розігрітій до 220 град. духовці близько 10 хвилин. Подаю гарячими, посипавши рубаною зеленню до смаку.

Ця страва добре поєднується із салатом зі свіжих овочів.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Печериці в беконі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago