«Діаменю» рецепт “Печериці в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
120 ккал

Інгредієнти

❯ 16 печериць
❯ 16 скибочок бекону
❯ 300 г філе лосося
❯ сіль
❯ перець

Покрокове приготування печериц в беконі

Крок 1

У печериць видаляю ніжки. Капелюшки солю, перчу. Філе нарізаю за кількістю капелюшків, злегка солю, перчу.

Крок 2

У кожен гриб кладу по шматочку риби, загортаю в бекон, сколю зубочисткою. Перекладаю гриби на застелений пергаментом лист.

Крок 3

Запікаю в розігрітій до 220 град. духовці близько 10 хвилин. Подаю гарячими, посипавши рубаною зеленню до смаку.

Ця страва добре поєднується із салатом зі свіжих овочів.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Печериці в беконі. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

6 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

6 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago