Рецепт “Печериці з начинкою з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 230 ккал, 13 г білків,
16 г жирів, 8 г вуглеводів
На 10 порцій:
❯ 40 печериць
❯ 80 г вершкового масла
❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
❯ 200 г рубаного філе індички
❯ 80 г волоських горіхів
❯ 100 г тертого сиру (наприклад, чедер)
❯ 2 нарізаних кубиками помідора
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Нагріти духовку до 190 °. Печериці протерти вологою серветкою, зрізати ніжки, дрібно їх порубати, змішати з 50 г розм’якшеного вершкового масла, рубаним базиліком і щіпкою солі та наповнити капелюшки грибів.
Крок 2
Волоські горіхи порубати, змішати з рубаним філе індички. Додати половину тертого сиру, приправити сіллю та меленим чорним перцем до смаку.
Крок 3
Форму для запікання змастити вершковим маслом, що залишилося. Викласти капелюшки у форму, розподілити по них рубане філе з горіхами та сиром та запікати 15 хв. Посипати капелюшки помідорами та тертим сиром, що залишився. та запікати ще 5 хв. За бажанням прикрасити гриби базиліком.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…