Калорійність

Печериці з начинкою

«Діаменю» рецепт “Печериці з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
177 ккал

Інгредієнти

– 15 капелюшків печериць
– 4 варені яйця
– 100 г моркви по-корейськи
– 400 г вареного курячого філе
– 150-200 г сиру
– 350 г сметани
– 3 ч. л. готової гірчиці
– сіль та перець – на смак

Покрокове приготування печериць з начинкою

Крок 1

Нарізаю м’ясо та моркву. Яйця натираю. Змішую підготовлені інгредієнти та пару ложок натертого сиру.

Крок 2

З’єдную сметану з гірчицею, солю, перчу, змащу соусом капелюшки. Залишки додаю в начинку, фарширую
печериці.

Крок 3

Посипаю натертим сиром. Запікаю в духовці за 180 градусів до рум’яності.

Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Печериці з начинкою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago