Перейти до вмісту
Головна » Печінка з білим виноградом

Печінка з білим виноградом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Печінка з білим виноградом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 700 г курячої печінки
    ❯ 300 г білого винограду без кісточок
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 150 мл білого сухого вина
    ❯ 1 гілочка розмарину
    ❯ рослинна олія
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування печінка з виноградом

    Крок 1

    Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями. Розмарин промити, обсушити, листочки з гілочки обірвати.

    Крок 2

    У сотейнику на гарячій олії обсмажити цибулю до прозорості, посолити, поперчити, додати розмарин. Присипати цибулю цукром та дати йому трохи карамелізуватися. Цибулю перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    Печінку промити та обсушити, крупно нарізати. У сотейнику, де обсмажували цибулю, розтопити 20 г вершкового масла. Викласти в сотейник печінку та готувати 12–15 хв. Печінку посолити і поперчити, обсмажену печінку перекласти до цибулі

    Крок 4

    Виноград промити та обсушити, ягоди з гілочок обірвати. Жир, в якому готувалися цибуля та печінка, нагріти на сильному вогні, викласти у гарячу олію виноград і, помішуючи, готувати 2-4 хв.

    Крок 5

    Жир дегласувати, вливши вино та знімаючи дерев’яною лопаткою залишки жиру з дна та стінок посуду. Вино довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму та уварити рідину на 1/3.

    Крок 6

    Додати до соусу з виноградом вершкове масло, що залишилося, викласти печінку і цибулю та прогрівати на повільному вогні 5-7 хв. Готове блюдо подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як готується Печінка з білим виноградом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *