Рецепт “Печінка зі смаженими яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 800 г яловичої печінки
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 2 кисло-солодких яблука
❯ 3 цибулини
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 1 ч. л. цукру
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Печінку промити, обсушити та нарізати великими скибочками. На сковороді на гарячій олії на сильній вогні швидко обсмажити печінку з обох сторін. Зменшити вогонь до середнього та обсмажити до готовності. Обсмажену печінку перекласти в інший посуд, посолити, поперчити та до подачі на стіл зберегти гарячою.
Крок 2
Яблука вимити, очистити та нарізати тонкими часточками, видаливши серцевини з насіння. Збризкати яблука соком лимона.
Крок 3
Цибулини очистити та нарізати кільцями середньої товщини. На сковороді на жирі, що залишився після обсмажування печінки, обсмажити цибулю до напівпрозорості. Додати яблука, зменшити вогонь до мінімуму та готувати до м’якості. Яблука з цибулею посолити, поперчити, присипати цукром, збільшити вогонь до середнього
та обсмажити до золотистого кольору.
Крок 4
Печінку подати гарячою з яблуками та цибулею. Як гарнір сервірувати картопляне пюре.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…