«Діаменю» рецепт “Печінковий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
89 ккал

Інгредієнти

– 500 г курячої печінки
– 3 картоплини
– 1 солодкий перець
– 1 морква
– 1 цибулина
– 50 г вермішелі
– сіль та прянощі – на смак

Покрокове приготування печінкового супу

Крок 1

Печінку мою, дрібно нарізаю, варю до готовності. Пропускаю через м’ясорубку, заливаю 3 л води, всипаю нарізану дрібними кубиками картопля, варю на середньому вогні пів години.

Крок 2

Додаю решту овочів, нарізаних кубиками. За 5-10 хвилин до готовності всипаю вермішель, сіль, прянощі. Готовому супу даю настоятись 10 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Печінковий суп. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago