Рецепт “Печиво двоколірне масляне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
12 порцій, 35 хвилин + 2 години
– 300 г вершкового масла
– 150 г цукрової пудри
– Сіль
– 400 г борошна
– 40 г порошку какао
– 2 білки
Крок 1
У мисці перемішати цукрову пудру зі щіпкою солі, додати нарізане кубиками вершкове масло. Просіяти на
олію борошно та руками розім’яти все в дрібну крихту. Масу розділити на дві рівні частини. Одну частину вимісити до одержання гладкого тіста. В іншу частину підмішати какао і також вимісити гладке тісто. Обидва тіста загорнути у харчову плівку та витримати в холодильнику 1 год.
Крок 2
На посипаному борошном робочої поверхні розкотити кожне тісто в тонкий (близько 2 мм) пласт. Надати пластам правильну форму та порівняти їх за розміром. Змастити один пласт розбовтаним білком та викласти на нього інший
Крок 3
Підготувати вистелений пергаментом лист. Духовку нагріти до 180 °. Гострим ножем нарізати рулет шматочками завтовшки прибл. 1,5-2 см та викласти вироби на лист. (Якщо всі вироби не вмістилися на лист, прибрати в холодильник.) Випікати вироби прибл. 15 хв. Готовому печиві дати охолонути на деку бл. 5 хв і перекласти його на кондитерські грати.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…