Калорійність

Печиво з чорною смородиною

«Діаменю» рецепт “Печиво з чорною смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
168 ккал

Інгредієнти

❯ 200 г вершкового масла
❯ 200 г чорної смородини
❯ 350 г висівок
❯ по 40 г подрібненого мигдалю та фундуку
❯ 50 г кукурудзяного крохмалю
❯ цукрозамінник

Покрокове приготування печива з чорною смородиною

Крок 1

Вершкове масло кімнатної температури розтираю із цукрозамінником та чорною смородиною. Потім додаю крохмаль і подрібнені в борошно горіхи та висівки. Розкладаю масу на харчовій плівці та скручую ковбаску.

Крок 2

Ставлю в холодильник та витримую близько години.

Крок 3

Застиглу ковбаску нарізаю на шматочки товщиною 0,5 см, викладаю на деко, змащене маслом, і випікаю 20-30 хвилин при 200 град.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво з чорною смородиною. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago