«Діаменю» рецепт “Печиво з чорною смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
168 ккал
❯ 200 г вершкового масла
❯ 200 г чорної смородини
❯ 350 г висівок
❯ по 40 г подрібненого мигдалю та фундуку
❯ 50 г кукурудзяного крохмалю
❯ цукрозамінник
Крок 1
Вершкове масло кімнатної температури розтираю із цукрозамінником та чорною смородиною. Потім додаю крохмаль і подрібнені в борошно горіхи та висівки. Розкладаю масу на харчовій плівці та скручую ковбаску.
Крок 2
Ставлю в холодильник та витримую близько години.
Крок 3
Застиглу ковбаску нарізаю на шматочки товщиною 0,5 см, викладаю на деко, змащене маслом, і випікаю 20-30 хвилин при 200 град.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…