«Діаменю» рецепт “Печиво з чорною смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
168 ккал
❯ 200 г вершкового масла
❯ 200 г чорної смородини
❯ 350 г висівок
❯ по 40 г подрібненого мигдалю та фундуку
❯ 50 г кукурудзяного крохмалю
❯ цукрозамінник
Крок 1
Вершкове масло кімнатної температури розтираю із цукрозамінником та чорною смородиною. Потім додаю крохмаль і подрібнені в борошно горіхи та висівки. Розкладаю масу на харчовій плівці та скручую ковбаску.
Крок 2
Ставлю в холодильник та витримую близько години.
Крок 3
Застиглу ковбаску нарізаю на шматочки товщиною 0,5 см, викладаю на деко, змащене маслом, і випікаю 20-30 хвилин при 200 град.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…