«Діаменю» рецепт “Печиво з вівсяного борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2 ХО
92 ккал
– 1 ст. вівсяного борошна
– 40 г маргарину
– 1-2 ст. води
– Стевіозид – на смак
Крок 1
Охолоджений маргарин натираю на тертці, додаю вівсяне борошно. Її можна приготувати самому з вівсяних пластівців. Достатньо перемолоти вівсяні пластівці до консистенції.
Крок 2
Змішую вівсяне борошно з холодним маргарином, додаю стевіозид або порошок стевії. Вливаю воду та ретельно перемішую. Тісто має стати більш в’язким. Духовку розігріваю до 180 градусів.
Крок 3
Деко застилаю пергаментним папером. Викладаю ложкою тісто, формуючи печиво. Ставлю деко в духовку на
20 хвилин. Воно має зарум’янитися
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…