Рецепт “Печиво з журавлиною та яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 445 ккал
НА 8 ПОРЦІЇ
– 150 г вершкового масла
– 100 г млинця борошна
– 1 ч. л. спецій для глінтвейну
– 50 г коричневого цукру
– 1 невелике яблуко
– сік 1/2 лимона
– 100 г журавлини
– 1 яйце
– 1 ст. л. молока
– цукрова пудра для прикраси
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Вершкове масло нарізати кубиками та посікти з борошном до утворення дрібної крихти.
Додати спеції для глінтвейну та коричневий цукор. Ретельно перемішати та прибрати у холод на 30 хв.
Крок 2
Яблуко вимити, обсушити, потім очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину з насінням. М’якуш нарізати дрібними кубиками та збризкати лимонним соком. Журавлину вимити та обсушити.
Крок 3
У охолоджене тісто підмішати збите яйце та влити молоко. Потім покласти підготовлені яблука, журавлину і ретельно перемішати
Крок 4
Деко змастити будь-яким жиром. Тісто, що вийшло викласти столовою ложкою невеликими порціями на відстані 5 см один від одного. Поставити в духовку та випікати 15-20 хв до золотистого кольору.
Крок 5
Готове печиво перекласти на решітку чи паперовий рушник і дати охолонути. Перед подачею на стіл можна посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…