«Діаменю» рецепт “Печиво зі смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
5 ХО
420 ккал
– 200 г свіжих ягід чорної смородини
– 200 г вершкового масла
– 300 г пшеничних висівок
– 40 г фундука та мигдалю
– 40 г кукурудзяного крохмалю
– 1 ч. л. порошку стевії
Крок 1
Висівки та горіхи подрібнюю в блендері в дрібну крихту. Окремо у блендері збиваю розм’якшене вершкове масло з порошком стевії, додаю смородину і ще трохи збиваю.
Крок 2
Всипаю в ягідну суміш висівки з горіхами та крохмаль. Перемішую, формую ковбаску, загортаю її в харчову
плівку та залишаю в холодильнику на годину.
Крок 3
Тісто нарізаю тонкими кружальцями. Деко застилаю пергаментним папером та розкладаю печиво. Випікаю близько 20 хвилин при температурі 200 градусів. Печиво виходить гарного бузкового кольору.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…