Калорійність

Перець по-італійськи

«Діаменю» рецепт “Перець по-італійськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
57 ккал

Інгредієнти

– 4 шт. солодкого перцю
– 2 томати
– 3 зубчики часнику
– петрушка
– банку оливок
– сіль
– перець
– рослинна олія

Покрокове приготування перцю по-італійськи

Крок 1

Солодкий перець розрізаю вздовж навпіл, видаляю насіння та перегородки. Викладаю в змащену рослинною олією форму для запікання.

Крок 2

Нарізаю часточками помідори без шкірки, часник – пластинами. Крупно нарізаю оливки без кісточок, рубаю петрушку.

Крок 3

Все викладаю в човники, солю, перчу, поливаю олією. Запікаю в духовці за 180 град. близько 45 хвилин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Перець по-італійськи. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago