«Діаменю» рецепт “Перець по-італійськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
57 ккал
– 4 шт. солодкого перцю
– 2 томати
– 3 зубчики часнику
– петрушка
– банку оливок
– сіль
– перець
– рослинна олія
Крок 1
Солодкий перець розрізаю вздовж навпіл, видаляю насіння та перегородки. Викладаю в змащену рослинною олією форму для запікання.
Крок 2
Нарізаю часточками помідори без шкірки, часник – пластинами. Крупно нарізаю оливки без кісточок, рубаю петрушку.
Крок 3
Все викладаю в човники, солю, перчу, поливаю олією. Запікаю в духовці за 180 град. близько 45 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…