«Діаменю» рецепт “Перловка з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
119 ккал
– 2 ст. перлової крупи
– по 1 моркві та цибулині
– банка консервованого горошку
– сіль, перець та ін. прянощі – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Перлову крупу промиваю. Злегка просушую на паперовий рушник. Цибулю чищу і нарізаю кубиками. Моркву чищу і натираю на великій тертці.
Крок 2
Цибулю та морква пасерую на сковороді з додаванням олії. Викладаю овочі в сотейник, додаю консервований горошок із рідиною. Солю, додаю прянощі.
Крок 3
На гарячу суху сковороду викладаю перлову крупу. Обсмажую перловку на середньому вогні, помішуючи, близько 5-7 хвилин до появи легкого горіхового запаху. Викладаю крупу до овочів і все заливаю окропом.
Тушу протягом години під кришкою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…