Рецепт “Піца з інжиром та в’яленою шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 400 г готового тіста для піци
❯ 6 плодів інжиру
❯ 200 г в’яленої шинки тонкими скибочками
❯ 200 г моцарели
❯ 100 г рикотти
❯ 60 г руколи
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. кедрових горішків (за бажанням)
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 230 °. Деко для випікання вистелити пергаментом. Викласти тісто на лист і руками розтягнути в тонкий пласт. Рікоту розім’яти зі щіпкою солі та перцю і викласти рівним шаром на тісто.
Крок 2
Моцарелу нарізати скибочками. Інжир вимити, обсушити та нарізати четвертинками. Шинку, інжир та моцарелу
викласти на тісто, збризкати оливковою олією, посипати горішками та добре поперчити. Випікати піцу 15 хв. Перед
подачею посипати рукколою.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…