Рецепт “Піца з інжиром та в’яленою шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 400 г готового тіста для піци
❯ 6 плодів інжиру
❯ 200 г в’яленої шинки тонкими скибочками
❯ 200 г моцарели
❯ 100 г рикотти
❯ 60 г руколи
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. кедрових горішків (за бажанням)
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 230 °. Деко для випікання вистелити пергаментом. Викласти тісто на лист і руками розтягнути в тонкий пласт. Рікоту розім’яти зі щіпкою солі та перцю і викласти рівним шаром на тісто.
Крок 2
Моцарелу нарізати скибочками. Інжир вимити, обсушити та нарізати четвертинками. Шинку, інжир та моцарелу
викласти на тісто, збризкати оливковою олією, посипати горішками та добре поперчити. Випікати піцу 15 хв. Перед
подачею посипати рукколою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…