«Діаменю» рецепт “Пісні котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
99 ккал
– 1 кг білокачанної капусти
– 1 цибулина
– пучок кропу
– 1-2 зубчики часнику
– 0,5 ст. манної крупи
– 0,5 ст. льняного борошна
– сіль і перець – на смак
– житні сухарі для панірування
– 0,5 ст. рослинної олії
Крок 1
Капусту розрізаю на 4-6 частин, заливаю окропом і варю 5-10 хвилин. Відкидаю на друшляк. Листя кладу в чашу блендера і подрібнюю в кашку.
Крок 2
Додаю дрібно нарізану цибулю, часник і кріп. Солю, перчу. Додаю манку та муку, перемішую і даю фаршу настоятися.
Крок 3
Вологими руками формую котлети, панірую в житніх сухарях. Обсмажую на олії з двох сторін до утворення рум’яної скоринки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…