«Діаменю» рецепт “Пісний суп з пшоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
34 ккал
– 2 бульби картоплі
– 300 г білокачанної капусти
– 1 цибулина
– 1 морква
– 2 ст. пшона
– 2-3 ст. рослинної олії
– сіль, прянощі, зелень – на смак
Крок 1
Картоплю мою та чистю. Нарізаю кубиками та відправляю в киплячу воду (3 л). Варю до готовності. Капусту дрібно нарізаю. Опускаю її в суп, коли картопля буде вже м’якою. Варю 20 хвилин.
Крок 2
Пшоно промиваю під струменем холодної води і додаю до супу. Продовжую варити близько 10 хвилин. Цибулю очищаю і нарізаю кубиками. Моркву натираю на великій тертці.
Крок 3
Викладаю овочі на сковорідку, додаю олію та 2 ст.л. води. Тушу до готовності 10 хв. Додаю сіль, тушковані овочі та прянощі – на смак. За 5 хвилин до кінця варіння викладаю нарізану зелень
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…