Рецепт “Пісочний пиріг з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 527 ккал, 43 г білків,
21 г жирів, 43 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 2 цибулини
❯ 2 корені пастернаку
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 кг рубаного курячого філе (стегна)
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 потовчений зубчик часнику
❯ 3 ст. л. борошна
❯ 125 мл курячого бульйону
❯ 250 мл молока
❯ 250 г готового пісочного тіста
❯ 1 яйце
Крок 1
Нагріти духовку до 220 °. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Пастернак вимити, очистити та нарізати кружальцями. На сковороді нагріти олію та обсмажити на ньому цибуля та пастернак.
Крок 2
Філе посолити, поперчити та разом з часником обсмажувати 4 хв на олії, що залишилася після смаження овочів.
Перекласти в інший посуд. На сковороду влити бульйон та молоко. Додати розлучену у 80 мл води борошно і, помішуючи, уварювати суміш на слабкому вогні 10 хв. Покласти філе та овочі.
Крок 3
Тісто тонко розкотити, відрізати чотири довгі смужки шириною 2 см. тестом вистелити глибоку форму. Накрити тісто листом паперу для випікання, насипати сухий горох та випікати 15 хв. Папір з горохом видалити. На основу з тіста викласти начинку та накрити її смужками тіста у вигляді грати. Тісто змастити яйцем та випікати пиріг 25–30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…