Рецепт “Плов овочевий з грибами та зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 ХВИЛИН
На 8 порцій:
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 200 г довгозернового рису
❯ 3 цибулини
❯ 3 моркви
❯ 300 г печериць
❯ 300 г замороженого зеленого горошку
❯ по 1 ч. л. мелених куркуми, кардамону та кмину
❯ рубана петрушка
❯ сіль
❯ мелений червоний перець
Крок 1
У сотейнику на 2 ст. л. олії обсмажувати рис 3 хв, влити 800 мл кип’ятку, посолити та варити під кришкою 20 хв. Цибулю та моркву очистити, лук нарізати півкільцями, морква – соломкою. Гриби нарізати тонкими пластинами. Зелений горошок розморозити.
Крок 2
На сковороді 2 ст. л. олії обсмажувати цибулю та морква 5 хв. Закласти гриби, обсмажувати 5 хв, покласти горошок і готувати, перемішуючи, 5 хв
Крок 3
Продукти зі сковороди закласти до рису, додати спеції, посолити, поперчити, перемішати та готувати, перемішуючи, на повільному вогні 5 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…