Перейти до вмісту
Головна » Плов з овочами та куркумою

Плов з овочами та куркумою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Плов з овочами та куркумою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 550 ккал, 14 г білків,
    15 г жирів, 92 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г цвітної капусти
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 3 ст. л. рубаного мигдалю
    ❯ 1–2 ч. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 650 мл овочевого бульйону
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ 300 г довгозерного рису
    ❯ щіпка меленого куміну
    ❯ 1/2 ч. л. куркуми
    ❯ 50 г промитих родзинок
    ❯ 1 апельсин
    ❯ 25 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування плову з овочами

    Крок 1

    Суцвіття цвітної капусти промити. Моркву очистити та нарізати тонкою соломкою. Цибулю очистити та порубати.

    Крок 2

    У каструлі з товстим дном нагріти 1 стіл. ложку рослинної олії та злегка обсмажити моркву. Посипати горіхами, цукром, сіллю та перцем. Всипати промитий рис, влити 500 мл бульйону, додати сік лимона та варити до м’якості рису.

    Крок 3

    На сковороді нагріти рослинну олію, що залишилося, покласти суцвіття капусти, приправити куміном, куркумою,
    влити 150 мл бульйону та гасити капусту прибл. 6-8 хв до м’якості.

    Крок 4

    Додати в плов родзинки, цвітну капусту, нарізаний м’якуш і трохи тертої цедри апельсина. Заправити плов вершковим маслом та наполягати під кришкою 5 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Плов з овочами та куркумою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *