На багатті

Плов зі свининою у казані

Рецепт “Плов зі свининою у казані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– Рис 1 кг.
– Часник 4 голівки.
– Морква 1кг.
– Цибуля 500 гр.
– М’ясо 1кг.
– Кістки 1 кг.
– Курдюк 200 гр.
– Зіра.
– Коріандр.
– Чорний перець великого помелу.
– Приправи для плову.
– Рослинна олія.
– Сіль.

Покроковий процес приготування плову зі свининою у казані

Крок 1

Поки розгоряється вогонь, помиємо рис. Рис потрібно промивати п’ять, шість разів. Доки вода не буде чистою.

Крок 2

Наливаємо по стінках казана 150-200 г рослинної олії і чекаємо поки нагріється. Нагрілося масло чи ні можна перевірити цибулею.

Крок 3

Коли олію нагрілося додаємо курдюк. Висмажуємо курдюк до стану шкварок. Періодично помішуємо. Виймаємо курдюк, засмажений до потрібного стану.

Крок 4

Тепер додаємо кістки. Треба щоб м’ясо швидко вкрилося засмажкою скоринкою. Для цього смажимо на максимальному вогні.

Крок 5

Коли кістки підсмажаться, додаємо м’ясо шматочками. Постійно перемішуємо.

Крок 6

Розтерти зіру між долонями і додаємо в м’ясо. Продовжуємо помішувати. М’ясо має добре обсмажитись. Вогонь на максимум. Смажимо близько 15 хвилин.

Крок 7

Додаємо цибулю, порізану півкільцями. Смажимо цибулю до золотистої скоринки постійно перемішуючи.

Крок 8

Відправляємо в казан моркву. Висмажуємо 10-15 хвилин, постійно помішуючи.

Крок 9

Коли все обсмажиться, додаємо кип’ячену воду. Вода має покрити м’ясо.

Крок 10

Настав час додати приправи: коріандр, чорний перець великого помолу, приправа для плову та сіль. Також додаємо розтертої зіри і все добре перемішуємо. Залишаємо тушити на 30 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 11

Пробуємо на сіль і якщо треба, додаємо. Вкладаємо часник і за бажанням можна додати гострий перець чилі.

Крок 12

Зливаємо воду з рису та рівномірно викладаємо в казан. Розрівнюємо рис, щоб він був покритий водою. Додай окропу, щоб рис був покритий водою на сантиметр-два. Чекаємо доки закипить.

Крок 13

Коли рівень води знизиться, закриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь та готуємо 15-20 хвилин доки не викупить вся вода.

Сьогодні ми дізналися як готувати Плов зі свининою у казані. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago