Перші страви

Польський борщ із вушками

Рецепт “Польський борщ із вушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

6 порцій, 3 години

Інгредієнти

– 150 г сушених грибів (замочити на 8 годин)
– 2 кг червоного буряку
– 1 цибулина
– 1/2 бульби селери
– 1 корінь петрушки
– 1 морква
– 3 лаврові листи
– 4 горошини запашного перцю
– 200 мл бурякового квасу
– 300 мл соку червоного буряку
– 2 квашені яблука
– Сіль
– Перець
– Цукор
Для тесту:
– 500 г борошна
– Яйця
– 125 мл гарячої води
Для начинки:
– 3 цибулини
– 70 г вершкового масла
– Гриби з відвару для борщу
– 2 ст. л. панірувальних сухарів
– 1 білок
– Сіль
– Перець

Покроковий процес приготування польського борщу із вушками

Крок 1

Цибулину очистити, розрізати навпіл і обпалити над газовим пальником. У каструлю закласти проціджені гриби та очищені нарізані моркву, селеру та петрушку, додати цибулину, запашний перець та лавровий лист. Влити 3 л води та варити до готовності овочів. Відвар процідити в чисту каструлю, гриби відкласти та порубати.

Крок 2

У відвар закласти очищений буряк та варити до готовності. Буряк натерти на великій тертці та повернути у відвар.
Додати нарізані яблука, влити квас і сік довести до кипіння і варити 5 хв. Додати сіль, цукор та перець за смаком і дати повністю охолонути. Перед подачею борщ процідити та нагріти, не доводячи до кипіння.

“Вушка” до борща

Крок 1

Борошно залити окропом і швидко перемішати. Вбити яйця, вимісити тісто і дати йому відстоятись 20 хв.

Крок 2

Цибулю очистити, порубати, обсмажити на олії та перемішати з грибами. Додати сухарі та білок, посолити.

Крок 3

Тісто тонко розкотити та нарізати кружками діаметром бл. 3 см. Розкласти начинку, сформувати “вушка”
і варити їх 3 хв у окропі.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Польський борщ із вушками. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

21 годину ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

22 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago