«Діаменю» рецепт “Полуничне морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,2 ХО
115 ккал
– 340 г йогурту
– 200 г полуниці
– замінник цукру (стевія) – на смак
– дрібка солі
– 0,5 ч.л. лимонного соку
Крок 1
Полуницю нарізаю на дрібні шматочки. З’єдную в мисці йогурт із полуницею. Додаю порошок стевії, лимонний сік та сіль. Усе перемішую.
Крок 2
На цьому етапі вже виходить ніжний смачний десерт, який можна їсти. Розливаю по формах отриману суміш. Відправляю у морозилку на кілька годин.
Крок 3
Щоб витягти морозиво з ємності, достатньо опустити її у гарячу воду на 10 секунд.
Крок 4
Якщо немає форм – можна перелити морозиво в контейнер. Відправляю в морозилку на 2-3 години. Перемішую кожні 30 хвилин
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…