Калорійність

Полуничне морозиво

«Діаменю» рецепт “Полуничне морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
2,2 ХО
115 ккал

Інгредієнти

– 340 г йогурту
– 200 г полуниці
– замінник цукру (стевія) – на смак
– дрібка солі
– 0,5 ч.л. лимонного соку

Покрокове приготування полуничного морозива

Крок 1

Полуницю нарізаю на дрібні шматочки. З’єдную в мисці йогурт із полуницею. Додаю порошок стевії, лимонний сік та сіль. Усе перемішую.

Крок 2

На цьому етапі вже виходить ніжний смачний десерт, який можна їсти. Розливаю по формах отриману суміш. Відправляю у морозилку на кілька годин.

Крок 3

Щоб витягти морозиво з ємності, достатньо опустити її у гарячу воду на 10 секунд.

Крок 4

Якщо немає форм – можна перелити морозиво в контейнер. Відправляю в морозилку на 2-3 години. Перемішую кожні 30 хвилин

Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Полуничне морозиво. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

14 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

15 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago