«Діаменю» рецепт “Полуничне суфле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
32 ккал
– 500 г свіжої полуниці
– 30 г швидкорозчинного желатину
– 150 мл води
– цукрозамінник – на смак
Крок 1
Желатин розводжу водою. Полуницю пробиваю блендером, додавши цукрозамінник. Ставлю сотейник на середній вогонь і доводжу до кипіння, але не кип’ячу.
Крок 2
Як тільки на поверхні почнуть з’являтись бульбашки, знімаю з вогню. У гарячу ягідну масу додаю набряклий желатин. Добре перемішую до розчинення желатину.
Крок 3
Масу проціджую крізь сито в миску для збивання, щоб суміш була ніжна та повітряна. Збиваю міксером.
Крок 4
Форму вистилаю плівкою та змащую олією. Викладаю масу у форму, накриваю плівкою. Ставлю в холодильник до застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…