Рецепт “Полуниця в шоколаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 500 г крупних ягід полуниці
❯ 150 г чорного шоколаду
❯ 150 г білого шоколаду
❯ 100 мл вершків
❯ кілька гілочок м’яти
❯ лист пергаменту або алюмінієвої фольги
❯ ємність для приготування на водяній бані
Крок 1
Полуницю акуратно промити на ситі, плодоніжки зберегти. Підготовлені ягоди викласти на тканинний рушник і дати добре обсохнути. М’яту промити, обсушити, розібрати на гілочки.
Крок 2
На пальнику або на гарячій водяній бані в окремих ємностях розтопити обидва види шоколаду, додавши до кожного 50 мл вершків. Підготувати лист пергаменту чи алюмінієвої фольги.
Крок 3
Ягоди, притримуючи за плодоніжку, по одній вмочувати в чорний або білий шоколад і викладати на аркуш алюмінієвої фольги чи пергаменту. Дати шоколаду затвердіти. Готовий десерт подати з гілочками м’яти.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…