«Діаменю» рецепт “Помідори фаршировані грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
38 ккал
– 4 невеликі томати
– 4 ст. маринованих грибів
– пучок зеленої цибулі
– 50 г твердого сиру
– 2 ст. несолодкий йогурт
Крок 1
Верхню частину томатів зрізаю, але не до кінця (Має вийти своєрідна кришечка). З самого томату дістаю м’якуш.
Крок 2
Мариновані гриби промиваю та дрібно нарізаю. Зелену цибулю дрібно шаткую, сир натираю на дрібній тертці.
Крок 3
Змішую все з м’якуш томатів, додаю йогурт або нежирну сметану і знову перемішую. Фарширую томати одержаною сумішшю. Кришечку прикрашаю йогуртом та зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…