Калорійність

Помідори фаршировані грибами

«Діаменю» рецепт “Помідори фаршировані грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
38 ккал

Інгредієнти

– 4 невеликі томати
– 4 ст. маринованих грибів
– пучок зеленої цибулі
– 50 г твердого сиру
– 2 ст. несолодкий йогурт

Покрокове приготування помідор

Крок 1

Верхню частину томатів зрізаю, але не до кінця (Має вийти своєрідна кришечка). З самого томату дістаю м’якуш.

Крок 2

Мариновані гриби промиваю та дрібно нарізаю. Зелену цибулю дрібно шаткую, сир натираю на дрібній тертці.

Крок 3

Змішую все з м’якуш томатів, додаю йогурт або нежирну сметану і знову перемішую. Фарширую томати одержаною сумішшю. Кришечку прикрашаю йогуртом та зеленню.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Помідори фаршировані грибами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago