Рецепт “Пончики з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 год.
У 1 порції: 170 ккал, 1 г білків,
14 г жирів, 10 г вуглеводів
На 40 шт.
❯ 1 склянка води
❯ 2,5 ст. л. вершкового масла
❯ 2,5 ст. л. молока
❯ 1,5 ч. л. сухих дріжджів
❯ 1 велике яйце
❯ 260 г борошна
❯ 100 г цукру
❯ дрібка солі
❯ борошно для посипання робочої поверхні
❯ рослинна олія для фритюру
❯ мелена кориця до смаку
Крок 1
У каструлі нагріти воду, не доводячи до кипіння. Покласти масло і нагрівати, помішуючи на слабкому вогні, доки не розтопиться. Зняти з вогню. Дріжджі розвести молоком кімнатної температури. Додати яйце, всипати борошно, цукор та сіль (не перемішувати!). Підливаючи воду та остиглий вершкове масло, замісити тісто. Миску з тестом накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 2 год.
Крок 2
Розділити тісто на 4 частини. На посипаному борошном робочої поверхні розкотити кожну в пласт завтовшки прибл. 1,5 см та вирізати кружки діаметром бл. 2-2,5 см. Обсмажувати вироби з тіста в киплячому олії на середньому вогні бл. 3 хв до утворення золотистої скоринки. Готові пончики перекладати на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. В окремому посуді змішати цукор і корицю. У цій суміші обваляти пончики.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…