Рецепт “Поп’єти з рубаним м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Все не так складно, як може здатися, на перший погляд ця страва з французькою назвою, по суті, лише м’ясний пласт з начинкою, обгорнутий тонкою скибочкою бекону або звичайного сала. Але яка подання!

8 порцій, 1 година

Інгредієнти

– 8 порційних шматків свинини (загалом 1,2 кг)
– 8 тонких скибочок бекону
– 125 мл бренді
– 150 г сухофруктів асорті (чорнослив, курага, сушені яблука, груші…)
– 300 г рубаної свинини
– Рослинна олія
– 2 ч. л. рубаної шавлії
– 1 ч. л. рубаного чебрецю
– Перець
– Сіль

Покроковий процес приготування поп’єти з рубаним м’ясом

Крок 1

Рублене м’ясо обсмажувати на невеликій кількості олії до розсипчастості, посолити, поперчити та зняти з вогню.

Крок 2

Бренді нагріти, залити гарячим бренді сухофрукти та дати настоятись під кришкою 20 хв. Бренді злити та відставити, сухофрукти перемішати з рубаним м’ясом, додати шавлію та чебрець. Масу добре перемішати, влити трохи бренді та готувати, часто перемішуючи, бл. 10 хв. Масу посолити, поперчити та остудити.

Крок 3

Шматки свинини відбити та розпластати на робочій поверхні. Викласти на пласти рубане м’ясо з сухофруктами та, повертаючи краю, сформувати поп’єти – “мішечки” правильної форми. кожен виріб обернути скибочкою бекону та зафіксувати кулінарною ниткою.

Крок 4

Духовку нагріти до 180°. Вироби у формі для запікання збризкати маслом, обсмажити до золотистого кольору та запікати в духовці бл. 40 хв, зрідка перевертаючи та поливаючи жиром, що утворився у формі, і бренді, що залишилися.

Крок 5

Вироби вийняти з духовки та на 15 хв накрити листом алюмінієвої фольги. Подати гарячими, нарізавши скибочками.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Поп’єти з рубаним м’ясом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago