Рецепт “Поп’єти з телятини в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 450 г рубаної телятини
❯ 8 тонких шніцелів із телятини
❯ 8 тонких скибочок сала з Колонати
❯ 2 цибулини шалота
❯ 100 мл яловичого бульйону
❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
❯ 1 ст. л. смальцю
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулини очистити, порубати. Обсмажувати на сковороді на 1/2 смальцю 5 хв, потім перемішати з рубаним м’ясом та петрушкою. Масу посолити та поперчити.
Крок 2
Шніцелі злегка посолити та поперчити. на кожен шницель покласти м’ясну масу і сформувати поп’єти, підвернув краї. Поп’єти обгорнути скибочками сала і щільно обв’язати кулінарною ниткою.
Крок 3
На сковороді на смальці, що залишився, обсмажити вироби з усіх боків та перекласти у форму для запікання. Духовку нагріти до 190 °. Влити у форму бульйон та запікати поп’єти 35-40 хв, часто поливаючи рідиною із форми.
Готові поп’єти подати гарячими з грибами чи овочами.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…