«Діаменю» рецепт “Повидло без цукру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
45 ккал
– 10 зелених яблук
– 1/2 лимона
– дрібка солі
– 0,5 ч.л. ваніліну
Крок 1
Свіжі яблука мою, очищаю від шкірки і серцевини, нарізаю на середні шматочки. Викладаю в каструлю із товстими стінками, додаю сіль, сік половини лимона та ванілін
Крок 2
Вливаю одну склянку води та ставлю на плиту. Варю, постійно помішуючи, на малому вогні до розм’якшення фруктів. Трохи охолоджую та подрібнюю занурювальним блендером. Доводжу до однорідної консистенції.
Крок 3
Наприкінці додаю порошок стевії до смаку. Все ретельно перемішую, перекладаю у скляні банки, щільно
закриваю кришками та зберігаю в холодильнику.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…