Основні страви

Пожарські котлети з гарніром

Рецепт “Пожарські котлети з гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

4 порції, 50 хвилин

Інгредієнти

– 700 г курячого філе зі стегенець і грудки (приблизно 2:1)
– 100 г білого хліба
– 300 мл вершків 10% жирності
– 1 велика цибулина
– 100 г вершкового масла
– 600 г картоплі
– 1/3 кореня селери
– 4 ст. л. панірувальних сухарів
– 4 ст. л. рослинної олії
– 4 ст. л. рубаної зелені
– сіль
– мелений чорний перець

Покроковий процес приготування пожарських котлет

Крок 1

Куряче філе вимити та добре обсушити. Потім нарізати, скласти у чашу блендера і подрібнити. З хліба зрізати кірку, м’якуш замочити в 150 мл холодних вершків.

Крок 2

Цибулину очистити та дрібно нарізати. У невеликій сковороді розпустити половину вершкового масла і при помішуванні підрум’янити лук до золотистого кольору. Дати охолонути.

Крок 3

У подрібнене куряче філе додати хліб у вершках (не витискати!), остигнула смажена цибуля, трохи посолити, поперчити та ретельно вимісити до отримання фаршу.

Крок 4

Картоплю і селеру очистити, вимити та крупно нарізати. Перекласти в каструлю, залити гарячою водою, довести до кипіння та варити на маленькому вогні до готовності.

Крок 5

З курячого фаршу, що вийшов, мокрими руками сформувати котлети довгастої форми. Обвалювати в панірувальних сухарях і обсмажити з усіх боків на рослинної олії.

Крок 6

Картоплю і селеру розім’яти, додати вершки, що залишилися (підігріти), масло, посолити, поперчити, перемішати. Готові котлети розкласти по тарілках разом з приготованим пюре та посипати зеленню.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Пожарські котлети з гарніром. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago