Рецепт “Пряний кекс з горіхами та курагою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 6 порцій:
❯ 250 г борошна + для кураги та посипання форми
❯ 120 г вершкового масла
❯ 120 г цукру
❯ 2 яйця
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 150 г крупно рубаних горіхів асорті
❯ 1 зірочка бадьяна (витовкти)
❯ 130 г кураги
❯ жир для змащування форми
❯ сіль
❯ цукрова пудра
Крок 1
Духовку нагріти до 210 °. Форму для кексу змастити жиром та присипати 1 ст. л. борошна.
Крок 2
У глибоку миску просіяти борошно з розпушувачем і щіпкою солі, підмішати товчений бодян. Курагу нарізати дрібними шматочками та присипати борошном (1 ст. л.).
Крок 3
Вершкове масло розм’якшити при кімнатній температурі та збити з цукром у пишну масу. Не припиняючи збивати,
ввести по одному яйця.
Крок 4
Просіяти на масу борошно з розпушувачем і перемішати тісто до отримання однорідної маси. Горіхи та курагу акуратно підмішати в тісто.
Крок 5
Тісто викласти у форму, розрівняти та випікати виріб 10 хв. при 210°. Зменшити температуру духовки до 160 ° і випікати кекс 35 хв.
Крок 6
Готовий кекс акуратно перекласти на сервірувальне блюдо і густо посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…