Рецепт “Пшоняні галушки з цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 490 ккал, 16 г білків,
11 г жирів, 81 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 250 г пшона
❯ 1/2 л молока
❯ дрібка солі
❯ 150 г борошна
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 цибулини
❯ жменю рубаної петрушки або нарізаної кільцями зеленої цибулі
Крок 1
Пшоно висипати в сито і промити спочатку гарячою, а потім двічі холодною водою. Дати воді повністю стекти.
Крок 2
У каструлі довести до кипіння молоко, посолити, всипати крупу і часто помішуючи на слабкому вогні, зварити густу
пшоняну кашу
Крок 3
Всипати в кашу борошно, ретельно перемішати та потримати на вогні ще 1 хв.
Крок 4
Цибулю очистити, подрібнити та обсмажувати на рослинному олії до золотистого кольору.
Крок 5
За допомогою столової ложки сформувати з пшоняної маси галушки (ложку змастити рослинним або тваринним жиром). Подати галушки, посипавши смаженою цибулею та рубаною зеленню.
Якщо ви бажаєте зробити страву ще більш ситним, доповніть галушки беконом. Для цього наріжте тонкими смужками пару скибочок бекону і витопіть з його жир на сковороді. Покладіть галушки та обсмажте їх до рум’яної скоринки. Подайте гарячими, посипавши беконом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…