«Діаменю» рецепт “Пуляр” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
128 ккал

Інгредієнти

– 250 г будь-якої морської риби
– 2 картоплини
– 1 морква
– 1 буряк
– 2 солоних огірків
– 1 свіжий томат
– 1 цибулина
– 2 ст. рослинної олії

Покрокове приготування пуляру

Крок 1

Яйця з холодильника розбиваю, відокремлюю білки від жовтків. Жовтки солю, злегка збиваю віночком до
однорідної консистенції. У білки також додаю сіль та збиваю блендером до стійких піків

Крок 2

Сковорідку розігріваю, змащу маслом. Спочатку виливаю жовтки, на них викладаю ложкою збиті білки, розрівнюю. Накриваю кришкою та смажу на малому вогні до готовності (5-7 хвилин).

Крок 3

Викладаю на тарілку, оздоблюю зеленню перед подачею страви на столі. Можна прикрасити помідорами.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Пуляр. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago