«Діаменю» рецепт “П’яна груша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
54 ккал
– 3 груші
– 2 ст. червоного сухого вина
– лимон
– паличка кориці
– замінник цукру – на смак
Крок 1
Груші очищаю, залишивши хвостики. Опускаю у воду з лимоном. З лимона знімаю цедру. У каструлю вливаю вино, додаю замінник цукру, паличку кориці та цедру.
Крок 2
Проварюю 2 хвилини на малому вогні. У киплячий сироп опускаю груші. Доводжу до кипіння, варю до м’якості, перевіряючи готовність дерев’яної шпажкою або зубочисткою (близько 30 хвилин).
Крок 3
Викладаю на тарілку. Сироп уварюю на малому вогні ще 10-15 хвилин. Десерт подаю охолодженим, полив груші винним сиропом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…