«Діаменю» рецепт “П’яна груша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,6 ХО
54 ккал

Інгредієнти

– 3 груші
– 2 ст. червоного сухого вина
– лимон
– паличка кориці
– замінник цукру – на смак

Покрокове приготування п’яної груші

Крок 1

Груші очищаю, залишивши хвостики. Опускаю у воду з лимоном. З лимона знімаю цедру. У каструлю вливаю вино, додаю замінник цукру, паличку кориці та цедру.

Крок 2

Проварюю 2 хвилини на малому вогні. У киплячий сироп опускаю груші. Доводжу до кипіння, варю до м’якості, перевіряючи готовність дерев’яної шпажкою або зубочисткою (близько 30 хвилин).

Крок 3

Викладаю на тарілку. Сироп уварюю на малому вогні ще 10-15 хвилин. Десерт подаю охолодженим, полив груші винним сиропом

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується П’яна груша. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago