Рецепт “Пиріг без борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Курячі яйця 4 шт
– Жовтки 4 шт
– Сметана(24%) 150 гр
– Вершковий сир 150 гр
– Вершки (30%) 150 мл
– Сир 150 гр
– Петрушка
– Кріп
– Сіль
– Перець
– Форма 26 см
Крок 1
Чистимо і натираємо картоплю на велику тертку. З картоплі треба забрати зайву вологу. Викладаємо його на рушник і вичавлюємо сік.
Крок 2
Додаємо в картоплю трохи меленого пармезану. Солимо і виливаємо розтоплене вершкове масло. Все добре перемішуємо
Крок 3
Кладемо папір на дно форми та добре змащуємо вершковим маслом дно та боки. Перекладаємо картопля у форму. Добре притискаємо картопля до бортів форми. Відправляємо до духовки на 30 хвилин при 200 градусах.
Крок 4
У яйця додаємо сметану, вершковий сир, вершки та тертий сир. Солимо, перчимо і перемішуємо. Дрібно нарізаємо зелень і додаємо начинку.
Крок 5
Дрібно нарізаємо зелень і додаємо начинку. Перемішуємо і виливаємо начинку в форму. Ставимо у духовку на 30 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…