Рецепт “Пиріг із млинців” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН
На 4 порції:
Для тесту:
❯ 2 яйця
❯ 1,5 ст. л. цукру
❯ 1/2 ч. л. соди
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ 350 мл молока
❯ 200 г борошна
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ рослинна олія для смаження
Для начинки та заливання:
❯ 400 г курячої печінки
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 50 г вершкового масла
❯ 1 яйце
❯ 70 мл вершків
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Яйця розбовтати із сіллю, цукром та 200 мл молока. Борошно просіяти в миску, додати соду і, інтенсивно перемішуючи, влити молочно-яєчну суміш, молоко, що залишилося та 1 ст. л. олії. Дати тесту відстоятись 30 хв і на гарячій олії спекти тонкі млинці.
Крок 2
Моркву та цибулю очистити, моркву натерти крупно, цибулю порубати. Печінку промити та обсушити. На гарячому маслі обсмажувати цибулю та моркву до прозорості цибулі, закласти печінку, посолити, поперчити та готувати 7 хв. Печінку остудити та пюрувати з вершковим маслом.
Крок 3
Зібрати виріб. На дно форми укласти 2 млинці, 2 відкласти. На млинці, що залишилися, викласти начинку, згорнути їх рулетиками та укласти у форму. Яйце розбовтати з вершками та влити у форму. Накрити 2 млинцями та запікати виріб 20 хв при 180 °.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…