Рецепт “Пиріг із поленти з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 100 г полентів швидкого приготування
❯ 200 г вершкового масла
❯ жир для змащування форми
❯ 150 г цукру
❯ 200 г меленого мигдалю
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 3 яйця
Для глазурі та декору:
❯ 2 апельсини
❯ 1 лимон
❯ 2 мандарини
❯ 100 г цукрової пудри
Крок 1
Масло збити з цукром у пишну масу. Поленту перемішати з розпушувачем і мигдалем та порціями ввести масляну масу. Перемішуючи, вбити по одному яйця.
Крок 2
Духовку нагріти до 160 °. Форму змастити жиром, викласти в неї тісто та випікати пиріг 50 хв.
Крок 3
Для глазурі з 2 апельсинів та лимона віджати сік. Сік із цукровою пудрою довести до кипіння та зняти з вогню. У готовому пирізі зробити часті проколи за допомогою дерев’яної шпажки та влити в них глазур. Цитрусові, що залишилися, нарізати тонкими кружальцями та викласти на пиріг.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…