Рецепт “Пиріг із поленти з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 100 г полентів швидкого приготування
❯ 200 г вершкового масла
❯ жир для змащування форми
❯ 150 г цукру
❯ 200 г меленого мигдалю
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 3 яйця
Для глазурі та декору:
❯ 2 апельсини
❯ 1 лимон
❯ 2 мандарини
❯ 100 г цукрової пудри

Покроковий процес приготування пирога із поленти

Крок 1

Масло збити з цукром у пишну масу. Поленту перемішати з розпушувачем і мигдалем та порціями ввести масляну масу. Перемішуючи, вбити по одному яйця.

Крок 2

Духовку нагріти до 160 °. Форму змастити жиром, викласти в неї тісто та випікати пиріг 50 хв.

Крок 3

Для глазурі з 2 апельсинів та лимона віджати сік. Сік із цукровою пудрою довести до кипіння та зняти з вогню. У готовому пирізі зробити часті проколи за допомогою дерев’яної шпажки та влити в них глазур. Цитрусові, що залишилися, нарізати тонкими кружальцями та викласти на пиріг.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг із поленти з мигдалем. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

15 хв. ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

35 хв. ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

52 хв. ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

59 хв. ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

5 днів ago

Міні кіш зі шпинатом

Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

5 днів ago