Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Пиріг із щавлем та куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Для тесту:
– 3 яйця
– 20 г льняного борошна
– 40 г гарбузового борошна
– 1 ч. л. розпушувача тіста
– дрібка солі
– 3 ч. л. Псіліум
– 2 ч. л. сушеного часнику
– 80 мл води
Для начинки:
– 100 г відвареної курячої грудки
– 130 г цибулі
– 200 г щавлю
– сіль на смак
– 170 г знежиреного низькобілкового сиру
– 2 ч. л. рафінованої ріпакової олії
– 3 перепелині яйця для прикраси
Крок 1
Змішати сухі компоненти. Збити яйця міксером, додати води. Висипати суху суміш, перемішати та дати постояти 10 хвилин.
Крок 2
На розігріту сковороду вилити масло. Підсмажити цибулю, додати нарізаний щавель. Небагато протушкувати.
Крок 3
Зняти із плити. Додати м’ясо курки, нарізане кубиками, сир, сіль. У силіконовій формі (21 см) розподілити тісто,
формуючи борти. Вилити начинку. У поглиблення в начинці вбити яйця.
Крок 4
Запікати в розігрітій до 200 град. духовці 40 хвилин. Вимкнути та залишити пиріг у духовці ще на 20 хвилин
У ДЕНЬ МОЖНА З’ЇСТИ 4 КУСКА ПИРОГА І 40 Г ГОТОВОГО БІЛКОВОГО
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…