«Діаменю» рецепт “Пиріг із сиру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
2,1 ХО
180 ккал

Інгредієнти

Для основи:
– 250 г льняного борошна
– 100 г вершкового масла кімнатної температури
– 1/4 ч. л. соди
– сіль
Для начинки:
– 400 г нежирного сиру
– 1 яблуко
– 75 г меду

Покрокове приготування пирога із сиру

Крок 1

Масло перетираю руками з борошном, содою, сіллю. Додаю 1-2 ст. води. Відокремлюю третину тіста та відправляю в морозильну камеру. Решту розкочую і викладаю у форму, сформувавши бортики. Ставлю у холодильник.

Крок 2

Сир із медом збиваю, охолоджую. На основу викладаю сир, потім натираю на великій тертці очищене яблуко, поверх нього заморожене тісто.

Крок 3

Випікаю в розігрітій до 250 град. духовці 10 хвилин, знижую температуру до 200 град. і випікаю до готовності.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг із сиру. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago