Рецепт “Пиріг з червоною смородиною та безе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ
На 8 порцій:
❯ 600 г червоної смородини
Для безе:
❯ 4 білки
❯ 200 г цукру
Для тесту:
❯ 400 г борошна
❯ 130 г цукрової пудри
❯ 1 жовток
❯ 2 ст. л. молока
❯ 200 г вершкового масла
❯ сіль
Для горіхового прошарку:
❯ 200 г рубаних лісових горіхів
❯ 150 г цукру
❯ 4 білки
❯ 20 мл рому
Крок 1
Вершкове масло охолодити, дрібно посікти та просіяти на нього борошно з цукровою пудрою та щіпкою солі.
Масу руками розім’яти на дрібну крихту. Додати жовток та молоко та руками вимісити гладке однорідне тісто.
Загорнути тісто у харчову плівку та покласти в холодильник на 30 хв.
Крок 2
ДГоріхи дрібно стовкти. Білки для горіхового прошарку збити з цукром, підмішати горіхи, влити ром і добре перемішати.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Деко вистелити пергаментом. Тісто розкотити в тонкий пласт, перекласти на лист і часто наколоти вилкою. Викласти на основу горіхову масу і випікати виріб прибл. 25 хв.
Крок 4
Ягоди промити, перебрати та обсушити, трохи відкласти для подачі, з решти плодоніжки видалити. Для безе білки збити в міцну піну, невеликими порціями всипаючи цукор.
Крок 5
Викласти ягоди на припечену основу з горіхами та рівномірно покрити шаром безе. Випікати виріб бл. 20 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…