Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Пиріг з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Для тесту:
– 3 яйця
– 30 г борошна білого льону
– 30 г гарбузового борошна
– 1 ч. л. розпушувача тіста
– дрібка солі
– 3 ч. л. Псіліум
– 1 ч. л. сушеного часнику
– 0,5 ч.л. хмелі-сунелі
– 100 мл води
Для начинки:
– 90 г відвареної курячої грудки
– 50 г цибулі-шалоту
– по 25 г зеленої цибулі, кропу та щавлю
– дрібка солі
– 100 г знежиреного низькобілкового сиру
– 2 ч. л. рафінованої ріпакової олії
Крок 1
Змішати сухі компоненти. Збити яйця віночком чи міксером, додати воду. Висипати суху суміш, розмішати та залишити настоюватись на 10 хвилин.
Крок 2
На розігріту сковороду вилити масло, підсмажити цибулю шалот до золотистого кольору, додати нарізану зелень, трохи згасити та зняти з плити. Додати курку, нарізану кубиками, сіль та сир.
Крок 3
У силіконовій формі розподілити тісто, формуючи борти. Викласти начинку. Поставити в розігріту до 200 град. духовку на 40 хв. 1/6 частина пирога – це 10 г борошна та 15 г готового білкового блюда.
На день можна з’їсти 4 шматки пирога і додатково 60-90 г готової білкової страви.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…