Рецепт “Пиріг з ревенем з масляною крихтою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4–6 ПОРЦІЙ:
Для основи:
❯ 4 яйця
❯ 2 ч. л. борошна
❯ 3 ст. л. цукру
❯ сіль
❯ вершкове масло для змащування форми
Для начинки:
❯ 5 стебел ревеню
❯ 100 г цукру
❯ 150 мл жирних вершків
Для посипання:
❯ 100 г вершкового масла
❯ 100 г борошна
❯ 70 г цукру
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. У мисці яйця розтерти з цукром і щіпкою солі, додати борошно та добре перемішати. Форму для запікання змастити вершковим маслом та влити яєчну масу. Запікати масу 10 хв.
Крок 2
Ревень промити, обсушити, очистити та нарізати скибочками. Вершки збити із цукром.
Крок 3
Вершкове масло для посипання нарізати кубиками, розм’якшити при кімнатній температурі та руками розім’яти з борошном та цукром до отримання крихітообразного тіста.
Крок 4
Форму із тестом вийняти з духовки. Викласти на тісто нарізаний ревінь, накрити його збитими вершками та рівномірно покрити крихітообразним тістом.
Крок 5
Температуру духовки зменшити до 160° і випікати виріб 30-40 хв. Готовому пирога дати охолонути у формі та викласти його на блюдо сервіровки. Подати зі збитими вершками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…