Рецепт “Пиріг з тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 410 ккал
На 8 порцій:
❯ 500 г замороженого листкового бездрожжевого тіста
❯ 3 великі цибулини
❯ 3 зубчики часнику
❯ 2 стручки солодкого перцю (червоний та зелений)
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ 600 г консервованого тунця
❯ 1 жовток
Крок 1
Тесту дати повністю відтанути за кімнатної температури. Цибулю очистити та нарізати тонкими півкільцями. Часник очистити та порубати. Стручки перцю вимити, розрізати на половинки та нарізати смужками.
Крок 2
У сковороді нагріти олію і злегка підрум’янити цибулю з часником. Додати перець і, помішуючи, смажити 5 хв. Додати рибу (без олії), перемішати і прогріти всі разом. Дати охолонути.
Крок 3
Тісто розділити навпіл, кожну частину розкотити. Одну з них укласти на лист, вистелений пергаментом. Зверху розподілити начинку та накрити другим пластом тіста. Краї защипати. Верх змастити жовтком. Випікати 35 хв. при 180°.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…