«Діаменю» рецепт “Пиріг з ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
154 ккал
– 180 г сиру
– 70 г вівсяних пластівців
– 10 г висівок
– ванілін та стевіозид – на смак
Для начинки:
– 350 г сиру
– 1 яйце
– 300 г ягід
– ванілін та стевіозид – на смак
Крок 1
Змішую сир, вівсяні пластівці, висівки та ванілін. Додаю стевіозид. Можна скористатися блендером. Викладаю у форму для випічки. Форму без антипригарного покриття попередньо застилаю пергаментом. Запікаю 10 хвилин у розігрітій до 180 град. духовці.
Крок 2
Для начинки збиваю сир, яйце та ягоди без кісточок (можна взяти заморожені), додаю ванілін та стевіозид.
Крок 3
Дістаю корж, викладаю на нього начинку та випікаю 30 хвилин. Готовий пиріг прикрашаю листям м’яти
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…