Рецепт “Пиріжки по-корсиканськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ
Для тесту:
❯ 150 г борошна
❯ 75 г вершкового масла
❯ 1 яйце
❯ перець
❯ сіль
Для начинки:
❯ 250 г рикотти
❯ 1 жовток
❯ 150 г шпинату
❯ 1/2 пучка м’яти
❯ 20 г вершкового масла
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Борошно просіяти зі щіпкою солі та перцю. Додати яйце, масло і руками вимісити еластичне тісто. Помістити його у холодильник на 1 год.
Крок 2
М’яту та шпинат вимити, обсушити та порубати та готувати в сотейнику на гарячому маслі, поки не опаде. Зелені
дати охолонути та злегка віджати. Рікотту розтерти з жовтком, додати зелень, перемішати, посолити і поперчити по
смаку.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити, нарізати кружальцями та розподілити начинку. Краї защипати та фігурно загорнути. Викласти вироби на вистелений пергаментом лист і випікати 15–20 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…