Рецепт “Пиріжки по-корсиканськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 6 ПОРЦІЙ
Для тесту:
❯ 150 г борошна
❯ 75 г вершкового масла
❯ 1 яйце
❯ перець
❯ сіль
Для начинки:
❯ 250 г рикотти
❯ 1 жовток
❯ 150 г шпинату
❯ 1/2 пучка м’яти
❯ 20 г вершкового масла
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування пиріжків по-корсиканськи

Крок 1

Борошно просіяти зі щіпкою солі та перцю. Додати яйце, масло і руками вимісити еластичне тісто. Помістити його у холодильник на 1 год.

Крок 2

М’яту та шпинат вимити, обсушити та порубати та готувати в сотейнику на гарячому маслі, поки не опаде. Зелені
дати охолонути та злегка віджати. Рікотту розтерти з жовтком, додати зелень, перемішати, посолити і поперчити по
смаку.

Крок 3

Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити, нарізати кружальцями та розподілити начинку. Краї защипати та фігурно загорнути. Викласти вироби на вистелений пергаментом лист і випікати 15–20 хв.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріжки по-корсиканськи. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

3 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago