Рецепт “Пиріжки з капустою на кефірі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
На 20 ВИРОБІВ:
❯ 400 г борошна
❯ 500 мл кефіру
❯ 1/2 ч. л. соди
❯ цукор
❯ сіль
❯ 1 жовток
Для начинки:
❯ 500 г капусти
❯ 2 цибулини
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Крок 1
Для начинки цибулину очистити та порубати. Капусту тонко нашаткувати та обім’яти зі щіпкою солі. На сковороді на гарячій олії обсмажувати капусту з цибулею 7 хв, влити 100 мл води, посолити, поперчити та готувати, зрідка помішуючи до м’якості капусти.
Крок 2
Для тіста борошно перемішати із содою, додати та цукор на смак і, вливаючи кефір, вимісити гладке однорідне тісто. Накрити тісто тканинною серветкою та залишити на 20 хв при кімнатній температурі.
Крок 3
Тісто розділити на 20 рівних частин та з кожної сформувати пиріжок із 1 ст. л. начинки. Тістечка відсадити на вистелений пергаментом лист, змастити жовтком і випікати в духовці при 180 ° ок. 20 хв.
Капустна хімія
Капуста білокачанна містить цукор, сірку, кальцій, калій, фосфор, клітковину, жири, лактазу, ліпазу, протеазу та інші ензими, фітонциди, вітаміни А, В1, С, P, К, В6, U…
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…