Рецепт “Пиріжки з картоплею та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН
На 20–25 ВИРОБІВ:
❯ 500 г борошна
❯ 250 мл води
❯ 125 мл рослинної олії
❯ 1 пакетик сухих дріжджів
❯ 400 г картоплі
❯ 200 г печериць
❯ 1 цибулина
❯ 1 жовток
❯ сіль
Крок 1
Борошно змішати з дріжджами, додати дрібку солі. Влити теплу воду, 80 мл олії та вимісити тісто. Дати тісту підійти 1 год.
Крок 2
Картоплю очистити, вимити, нарізати та відварити до готовності у підсоленій воді. Відварену картоплю розім’яти у пюре. Цибулину очистити та порубати. Гриби промити, нарізати та обсмажувати на маслі, що залишилося, поки не випарується рідина. Додати цибулю, обсмажувати до його прозорості та перемішати з картоплею.
Крок 3
Тісто розділити на 20– 25 частин, обім’яти кожну частина і, поклавши начинку, сформувати пиріжки. Викласти пиріжки на змащений лист і дати підійти 20 хв. Жовток розговорити із 2 ст. л. води та змастити вироби. Духовку нагріти до 180 ° і випікати пиріжки 25-30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…