Рецепт “Пироги з куркою та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Тісто:
– Борошно 500 гр
– Вершкове масло 200 гр
– Сметана(25%) 200 гр
– Яйця 2 шт
– Сіль
Начинка:
– Куряче м’ясо 500 гр
– Печериці 500 гр
– Цибуля 200 гр
– Зелена цибуля 2 шт
– Часник 1 зубок
– Топлена олія 50 гр
– Яйце для змащення
– Сіль
– Чорний перець
Крок 1
У муку відправляємо теплу олію і перемішуємо. Додаємо два яйця, сметану та сіль. Замішуємо тісто і прибираємо у прохолодне місце.
Крок 2
Дрібно нарізаємо куряче м’ясо та цибулю. Нарізаємо гриби кубиками. Змащуємо сковороду олією і відправляємо до неї гриби. Злегка обсмажуємо гриби та додаємо цибулю. Обсмажуємо 2-3 хвилини. Солимо і перчимо. Нарізаємо зелену цибулю та часник і відправляємо до грибів. Перемішуємо та перекладаємо у миску.
Крок 3
Коли гриби охолонуть, додаємо куряче м’ясо. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
Крок 4
Ділимо тісто на рівні частини та робимо заготовки для пирогів. Злегка присипаємо борошном і розкочуємо тісто до 5 мм. Кладемо в центр начинку і заліплюємо пиріжок.
Крок 5
Кладемо пироги на папірус і зверху змащуємо яйцем. Відправляємо в духовку за 180-200 градусах на 40 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…