«Діаменю» рецепт “Пишний омлет із грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
186 ккал
– 6 яєць
– 1,5 ст. молока
– 200 г печериць
– сіль
– перець та зелень – на смак
Крок 1
Молоко і яйця витримую пару годин при кімнатної температури. Духовку розігріваю до 190 градусів
Крок 2
Розбиваю у миску яйця. Перемішую віночком чи вилкою. Сильно не збиваю, а перемішую до однорідності. Вливаю молоко. Знову перемішую до однорідності.
Крок 3
Додаю нарізані печериці. Всипаю сіль, перець, подрібнену зелень. Ще раз перемішую. Отриману масу виливаю у форму, змащену олією. Випікаю у духовці 40-50 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…