Калорійність

Пишний омлет із грибами

«Діаменю» рецепт “Пишний омлет із грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
186 ккал

Інгредієнти

– 6 яєць
– 1,5 ст. молока
– 200 г печериць
– сіль
– перець та зелень – на смак

Покрокове приготування омлету із грибами

Крок 1

Молоко і яйця витримую пару годин при кімнатної температури. Духовку розігріваю до 190 градусів

Крок 2

Розбиваю у миску яйця. Перемішую віночком чи вилкою. Сильно не збиваю, а перемішую до однорідності. Вливаю молоко. Знову перемішую до однорідності.

Крок 3

Додаю нарізані печериці. Всипаю сіль, перець, подрібнену зелень. Ще раз перемішую. Отриману масу виливаю у форму, змащену олією. Випікаю у духовці 40-50 хвилин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Пишний омлет із грибами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago